Klubnyheder

Ny daglig ledelse er valgt

26. maj 2023, 09.56


Lystrup IF har netop gennemført det årlige repræsentantskabsmøde, hvor der blev gjort status over året der gik samt den aktuelle udvikling. 

Ved det velbesøgte møde med mange repræsentanter fra afdelingerne,var der også bl.a. valg til den daglige ledelse i hovedbestyrelsen.

Formand Niels Havvig blev der genvalgt, ligesom der var genvalg til Jesper Olesen, mens Susanne Bisgaard Pedersen er nyvalgt til den daglige ledelse. I den sidder desuden Arne Flarup og Henrik Friis, som begge ikke var på valg i år.

Ud af den daglige ledelse træder Chris Stevens, der ikke genopstillede og derfor skal have en stir tak for indsats i Lystrup IF’s hovedbestyrelse.

Blandt de igangværende aktiviteter i Lystrup IF er en modernisering af vedtægterne. Det sker i en proces, hvor alle afdelingsbestyrelser er involveret ud fra et oplæg, som en projektgruppe er kommet med. Senere på året er det planen at gennemføre et ekstraordinært repræsentantskabsmøde med godkendelse af vedtægterne. De skal dermed være et vigtigt fundament for en modernisering samt udvikling af Lystrup-områdets store idrætsforening.


 

Foto: Den daglige ledelse af hovedbestyrelsen består efter de nye valg af, fra venstre: Jesper Olesen, Susanne Bisgaard Pedersen, Arne Flarup, Niels Havvig (formand) og Henrik Friis.