Ved alle nytegninger af kort, går overskuddet til LIF, som uddeler det ligeligt til de afdelinger, som sælger benzinkort ved SuperBrugsen.

Klik www.ok.dk/privat/ok-og-sporten/stoet-sporten/stoet-med-benzinkort  gå et stykke ned på siden og vælg benzinkort - Udfyld de første felter og klik på det røde felt: Gå videre, så kommer felterne neden for, hvor du kan støtte Lystrup IF med et Flueben og tast 8520 og resten går af sig selv.

Du kan tanke ved alle OK-tanke i Danmark, og det giver 6 øre pr. liter til Lystrup Idrætsforening.

De afdelinger, der står ved SuperBrugsen og sælger benzinkort, får del i sponsorpengene fra OK, når året er slut. I 2015 blev der fx 5088 kr. til de enkelte afdelinger, som havde solgt kort i årets løb.

Der er stadig ledige pladser i Gymnastik & Fitness
Se vores program og find det hold som passer til dig og dit/dine børn. Enkelte af vores hold er optaget, men skriv jer endelig på venteliste og I vil blive kontaktet
Sæson 2017/18 - træningstider
Træningstider for Basket