Ved alle nytegninger af kort, går overskuddet til LIF, som uddeler det ligeligt til de afdelinger, som sælger benzinkort ved SuperBrugsen.

Klik www.ok.dk/privat/ok-og-sporten/stoet-sporten/stoet-med-benzinkort  gå et stykke ned på siden og vælg benzinkort - Udfyld de første felter og klik på det røde felt: Gå videre, så kommer felterne neden for, hvor du kan støtte Lystrup IF med et Flueben og tast 8520 og resten går af sig selv.

Du kan tanke ved alle OK-tanke i Danmark, og det giver 6 øre pr. liter til Lystrup Idrætsforening.

De afdelinger, der står ved SuperBrugsen og sælger benzinkort, får del i sponsorpengene fra OK, når året er slut. I 2015 blev der fx 5088 kr. til de enkelte afdelinger, som havde solgt kort i årets løb.

Tilmelding til sæson 2018/19 og kontingentsatser

Sæson 2018/19 - hold og træningstider

Tilmelding til Gymnastik & Fitness sæson 2018-19
Mandag den 18. juni 2018 kl. 19.00 starter tilmeldingen til sæsonen 2018-19. Læs om holdene under holdbeskrivelser og tilmeld dig under tilmelding. Vi glæder os til at byde dig velkommen