Ved alle nytegninger af kort, går overskuddet til LIF, som uddeler det ligeligt til de afdelinger, som sælger benzinkort ved SuperBrugsen.

Klik www.ok.dk/privat/ok-og-sporten/stoet-sporten/stoet-med-benzinkort  gå et stykke ned på siden og vælg benzinkort - Udfyld de første felter og klik på det røde felt: Gå videre, så kommer felterne neden for, hvor du kan støtte Lystrup IF med et Flueben og tast 8520 og resten går af sig selv.

Du kan tanke ved alle OK-tanke i Danmark, og det giver 6 øre pr. liter til Lystrup Idrætsforening.

De afdelinger, der står ved SuperBrugsen og sælger benzinkort, får del i sponsorpengene fra OK, når året er slut. I 2015 blev der fx 5088 kr. til de enkelte afdelinger, som havde solgt kort i årets løb.

Gymnastikskole
Gymnastik afholder Gymnastikskole i sommerferien. Læs mere på Gymnastik siden og tilmeld dig senest 5. juli 2017. Det bliver rigtig sjovt ..
Lystrup Outdoor
Så er vi klar igen med 5 events fordelt over de næste måneder. Der er aktiviteter for hele familien og det er ganske gratis at deltage. Datoer til kalenderen: Lørdage 10.00-12.00 22. april - 20. maj - 17. juni - 19. august - 23. september 2017