Pay-and-Play
Senior turnering
Ældrebadminton 60+

Senior turnering 2016/17

På seniortræningen bliver der gået til den! Truppen består hovedsagelig af spillere under 25, suppleret af ældre rutinerede spillere. Er du tidligere senior turneringspiller eller dygtig ungdomsspiller, er du mere end velkommen. Kig forbi træningen og se om niveauet passer.

Holdet træner 2 gange ugentligt:

Mandag kl. 20:00 - 21:30 i Bellevue Hallen
Onsdag kl. 20:00 - 21:30 i Lystrup Idrætscenter, Hal 1, træner: Mikkel Krause Østergaard

Holdet spiller i Kredsserien.

Sådan tilmelder du dig Senior turnering

1. Gå ind på Tilmelding senior at tilmelde dig.

2. Klik på Senior den type af medlemskab du ønsker, og følg vejledningen. Hav dit Dankort klar og gennemfør online betalingen. Husk at opgive dit telefonnummer og din e-mail adresse, så vi kan komme i kontakt med dig.

3. Herefter modtager du en e-mail som bekræftelse på dit medlemskab. E-mailen indeholder ligeledes dit Medlems ID og password som du skal bruge når du laver en online booking af enkeltimer, samt oplysninger om hvordan du gør HUSK at gemme denne e-mail.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Kim Nielsen på mobil: 31 13 01 03.