Pay-and-Play
Senior turnering
Ældrebadminton 60+

Sæsonbooking

Hvis du ønsker at spille på et bestemt tidspunkt hver uge hele sæsonen, skal du vælge sæsonbooking. Som et ekstra plus, giver sæsonbooking-medlemskabet dig desuden mulighed for frit at booke ledige baner, hvis du ønsker at spille flere gange ugentligt.

Følg vejledningen under beskrivelsen af Sæsonbooking nedenfor. Vejledningen finder du også i den e-mail kvitteringen du modtager når du har betalt.

Husk e-mailadressen!
E-mailen indeholder også dit Medlems ID og password til online boking, så det er vigtigt at du indtaster din e-mail adresse. HUSK at gemme kvittering for disse oplysninger får du brug for når du ringer til Christina Rohde Richter på mobil: 20 19 96 44 og registrerer hvilken bane du ønsker at booke for den kommende sæson.

Tilmeld dig her.