Kalenderen

Lystrup Senior Petanque

LIF Senior Petanque blev stiftet i 1995

Klik her og se en video med Petanque spil fra Lystrup Hallen

Se billeder fra vort 20 års jubilæum under Galleri.

Man behøver ikke at tale fransk for at spille petanque

I Lystrup Senior Petanque er vi ca. 40 seniorer mellem 60 og 92 år, der hver mandag og onsdag formiddag hygger os med at trille kugler nede bag ved Lystruphallen.

Vi spiller fra kl. 9.30 til kl. 12

Hvis du gerne vil være med eller har en bedstemor eller bedstefar, som du synes trænger til at få lidt luft under vingerne, så fortæl dem, at vi mødes kl. ca. 9.15, så vi kan blive fordelt på banerne.
Alle kan være med, og vi går lige så meget op i det hyggelige samvær som i at vinde.
I pausen fra 10.30 til 11.00 kan der købes øl og vand på favorable vilkår.

Få dit navn på pokalen

I sommerhalvåret, hvor vi spiller ude, afholder vi en turnering, hvor der er mulighed for at vinde vin og få sit navn indgraveret på en vandrepokal.
I vinterhalvåret spiller vi med læderkugler inde i Lystruphallen; men ved den indendørs turnering kan der kun vindes vinflasker.
 Herudover afholder vi en del arrangementer og fester, f.eks. julefrokost, påsketurnering med efterfølgende frokost. Vi besøger vores venskabsklub i Rodskov og Rodskov-spillerne besøger os.

Invitation til alle!

Hvis du kender nogen, du tror kan have fornøjelse af at lege med, bør du opfordre dem til at møde op en mandag eller onsdag formiddag.

Vindere af turneringen 2018