Om LIFFEN

Om LIFFEN

LIFFEN er et foreningstilbud, som er udsprunget af Lystrup Idrætsforening (LIF).

LIFFEN er et idræts- og aktivitetstilbud til børn i alderen 10-14 år (4.-7. kl.). Fra den 1. august har vi åbent mandag til fredag ca. kl. 12.30 - 17.00 (vi har fleksible åbningstider som er tilpasset børnenes skoleskema.)

LIFFEN har 4 ansatte med både pædagogisk og idrætslig baggrund. Sker det at en af LIFFENS personale bliver sygemeldt, er vi dækket af vikarer.

LIFFEN har ca. 125 tilmeldte børn, som hver dag har mindst en times idræt eller anden fysisk aktivitet. Dagens aktivitet foregår kl. 15-16. Kig eventuelt under linket aktiviteter.

Der er indgået driftsaftale med Aarhus Kommune den 1/8 2009, aftalen giver mulighed for søskenderabat, pædagogisk friplads m.m. Aftalen kan fås ved henvendelse til personalet i LIFFEN.