Pay-and-Play
Senior turnering
Ældrebadminton 60+

Motionist holdtræning

Motionist holdtræning er for dig der ikke har en fast makker, eller som ønsker mulighed for at spille med og mod nye modstandere hver gang. Holdet har ingen træner tilknyttet, men sætter selv kampe i gang på kryds og tværs.

Sådan gør du hvis du skal tilmelde dig Motionist holdtræning (tilmelding fra 20. juni 2017)

1. Gå ind på her for at tilmelde dig.

2. Vælg Motionist holdtræning og følg vejledningen. Hav dit Dankort klar og gennemfør online betalingen. Husk at opgive dit telefonnummer og din e-mail adresse, så vi kan komme i kontakt med dig.

3. Herefter modtager du en e-mail som bekræftelse på dit medlemskab (derfor er din e-mail adresse vigtig). E-mailen indeholder ligeledes dit Medlems ID og password. HUSK at gemme denne e-mail.

Herefter møder du bare op til træningen. Vi glæder os til at se dig onsdag aften i Lystrup Idrætscenter, hal 2 fra kl. 20:00 til 21:30!

God fornøjelse!