lystrupheader2019.jpg

LYSTRUP CUP 2020

Info om Lystrup Cup 2020 - udsendt 19.11.19:

Vi har i vores basketklub ligget vandret de seneste uger for at finde en løsning om Lystrup Cup. Vi er nemlig, som tidligere meldt, hårdt udfordret af ombygninger på de to lokale skoler som udgør overnatnings- og bespisnings-kapaciteten ved vore stævne. Vi troede på, at der kunne findes en god løsning, men ombygningerne trækker ud, så vi står uden overnatnings- og bespisningsmuligheder i tilstrækkeligt omfang.

Netop nærheden og det lokale udgør jo et dna i vores stævne. Derfor må vi med stor beklagelse melde, at det desværre ikke lader sig gøre at gennemføre Lystrup Cup 2020.

Vi er helt med på, at dette uden tvivl skaber skuffelse hos mange spillere i hele landet, som formentlig havde glædet sig til at komme til Lystrup. Skuffelsen er mindst lige så stor hos os selv. Men de udefrakommende omstændigheder gør, at vi ikke kan lave et stævne som lever op til den kvalitet, vi selv ønsker, at Lystrup Cup fortsat skal stå for. Derfor denne ærgerlige - men ærlige - besked fra os nu her tre måneder før afviklingen.

Vi vender retur i 2021 og for fuld styrke med det vanlige stævne. Lystrup Cup bliver da gennemført 26.-28. februar 2021 - termin er aftalt med forbundet samt skoler og haller bestilt. Håber alle landets klubber derfor straks sætter kryds i kalenderen.

Vi håber meget på forståelse for situationen - og kommer til igen at se baskethold fra hele landet i 2021 er i Lystrup.

De bedste hilsener

Lystrup Lions

25.09.19:

Indbydelsen til Lystrup Cup 2020 er nu ude og kan ses her - vi håber at mange klubber atter vil være med til vores stævne for børn/unge fra hele landet.