LYSTRUPLØBET
NISSELØBET
Om Løb & Motion
Træning & aktiviteter
Velkommen til _____________________________________________________________________________

Lystrupløbet:  Onsdag den 30. maj 2018 kl 18:30
Nisseløbet:
På gensyn i 2018

Aktuelt:
2. apr 2018 Stjerneløbet 17-04-2018
31. mar 2018 Træningsplan
23. mar 2018 Betaling af kontingent 2018-19

23. mar 2018 Moesgaard Trail Run 07-10-2018
15. mar 2018 Wings for Life App Run 06-05-2018
2. dec 2017 Se resultater fra Nisseløbet 02-12-2017
19. maj 2017 Se resultater fra Lystrupløbet

Wings for life app run

Løbet er tilbage igen 6. maj, hvor der er arrangerede løb i både Aarhus og København.
Løbet er igen i år et App Run, så det faktisk er muligt at løbe med, selvom man ikke kan være til stede ved de arrangerede ruter - det kræver blot et download af Appen.

Hele verden løber igen i år for dem, som ikke kan, og løbet sættes i gang kl. 13.00 dansk tid - samme tid verden over, så man kan løbe mod hele verden på samme tid om at tilbagelægge så mange kilometer som muligt, inden man indhentes af den virtuelle mållinjebil. Denne sættes i gang 30 min. efter løbets igangsætning.

Læs mere på løbet hjemmeside her

Tilmeldingsgebyr samt øvrige donationer går ubeskåret til forskningen.

Se også løbets facebook side her

15. marts 2018

Moesgaard Trail Run

Sidste år var der ret mange fra klubben som deltog i Moesgaard Trail som finder sted d. 7. Oktober. Man skal dog være hurtig til at tilmelde sig og der er lige åbnet for tilmelding.

Invitation fra Aarhus Motion:

Garanti for syre i benene

Taget på Moesgaard Museum kan presse selv de mest toptunede stænger.

Den smukkeste natur og vildeste historie

Nyd efterårsskoven, udsigten over Aarhus Bugten og krydr det med historiske elementer som gravmonumenter og oldtidsbygninger.

Ægte Trailhygge

Vi står klar med varm suppe og kaffe i mål.

DM i lang trail

I forbindelse med Moesgaard Trail Run afholdes i år DM i lang trail. Deltagerne i DM skal løbe mindst 50 km, og de bliver sendt afsted kl. 8.30 om morgenen, så de kommer i mål samtidigt med løbets øvrige deltagere

Hilsen Arrangementsudvalget

23. marts 2018

Træning

Nu er der 12 uger til Bestseller Aarhus City Halvmarathon, så træningsudvalget vil de næste 12 uger lave program så I alle er klar til at løbe halvmarathon d. 24 juni. Hvis man ikke skal løbe men har andre mål, vil det være muligt at gøre turene kortere ved at hoppe af undervejs.

Løb i LIF that`s life.

Træningsudvalget

31. marts 2018

Stjerneløbet

Så er der ikke så længe til næste løb - Stjerneløbet - som vi også deltog i for 2 år siden. Du kan gratis deltage i dette løb som helårsmedlem af LIF Løb & Motion. Det er en rimelig hård rute med en del bakker og det meste af løbet foregår på skovstier.
Løbet er tirsdag den 17. april og deadline for tilmelding er fredag den 13. april.

Se hvem der skal med her

Hilsen Arrangementsudvalget

2. april 2018