Afdelinger   LIF   Sponsor   Aktiviteter   Støt LIF - tank OK - LIF   LIF-nyt 
Ledergruppen
Vedtægter
Politik og procedure
vedr. pædofili
Glemte sager
Historisk om LIF
LIF pokaler og nåle
Formandens beretning 2016

Lystrup Idrætsforening i daglig tale kaldet LIF


Her finder du Lystrup Idrætscenter, Lystrup Centervej 2, 8520 Lystrup
Buslinier 1A og 18 kører lige til Lystrup Idrætscenter

Lystrup Idrætsforening, LIF, består af 12 afdelinger med i alt ca. 6500 medlemmer. Idrætsforeningen blev stiftet 20. februar 1934. LIF har en bred vifte af idrætsaktiviteter lige fra små børn til pensionister, og satser også bredt på elitesporten.

Størstedelen af LIFs aktiviteter i foregår i Lystrup Hallerne, hvor der er gode tilkørsels- og parkeringsforhold. Buslinjerne 1A og 18 har stoppesteder ved hallerne.

LIF benytter også Lystrup Skole og Elsted Skole til idrætsaktiviteter. Til udendørs fodbold, har vi baner for enden af Indelukket.

LIFs formål er at skabe et sundt og aktivt idrætsliv og fremme interessen for de sportslige aktiviteter, altså med dette som middel, at skabe et foreningsliv til gavn for den enkelte udøver. Hovedvægten lægges på et godt socialt liv, hvor den enkelte befinder sig godt. Alle deltagere skal føle sig velkomne, som en integreret del af LIF indenfor den sportsgren de udøver. 
   
Aktuelt
Der er stadig ledige pladser i Gymnastik & Fitness
Se vores program og find det hold som passer til dig og dit/dine børn. Enkelte af vores hold er optaget, men skriv jer endelig på venteliste og I vil blive kontaktet
Lystrup Cup 2018

Lystrup Outdoor
Så er vi klar igen med 5 events fordelt over de næste måneder. Der er aktiviteter for hele familien og det er ganske gratis at deltage. Datoer til kalenderen: Lørdage 10.00-12.00 22. april - 20. maj - 17. juni - 19. august - 23. september 2017
 Print
© Copyright Lystrup Idrætsforening