Afdelinger   LIF   Sponsor   Aktiviteter   Støt LIF - tank OK - LIF   LIF-nyt 
Ledergruppen
Vedtægter
Politik og procedure
vedr. pædofili
Glemte sager
Historisk om LIF
LIF pokaler og nåle
Formandens beretning 2016

Lystrup Idrætsforening i daglig tale kaldet LIF


Her finder du Lystrup Idrætscenter, Lystrup Centervej 2, 8520 Lystrup
Buslinier 1A og 18 kører lige til Lystrup Idrætscenter

Lystrup Idrætsforening, LIF, består af 12 afdelinger med i alt ca. 6500 medlemmer. Idrætsforeningen blev stiftet 20. februar 1934. LIF har en bred vifte af idrætsaktiviteter lige fra små børn til pensionister, og satser også bredt på elitesporten.

Størstedelen af LIFs aktiviteter i foregår i Lystrup Hallerne, hvor der er gode tilkørsels- og parkeringsforhold. Buslinjerne 1A og 18 har stoppesteder ved hallerne.

LIF benytter også Lystrup Skole og Elsted Skole til idrætsaktiviteter. Til udendørs fodbold, har vi baner for enden af Indelukket.

LIFs formål er at skabe et sundt og aktivt idrætsliv og fremme interessen for de sportslige aktiviteter, altså med dette som middel, at skabe et foreningsliv til gavn for den enkelte udøver. Hovedvægten lægges på et godt socialt liv, hvor den enkelte befinder sig godt. Alle deltagere skal føle sig velkomne, som en integreret del af LIF indenfor den sportsgren de udøver. 
   
Aktuelt
Tilmelding til sæson 2018/19 og kontingentsatser

Sæson 2018/19 - hold og træningstider

Tilmelding til Gymnastik & Fitness sæson 2018-19
Mandag den 18. juni 2018 kl. 19.00 starter tilmeldingen til sæsonen 2018-19. Læs om holdene under holdbeskrivelser og tilmeld dig under tilmelding. Vi glæder os til at byde dig velkommen
Lystrup Cup 2019

Lystrup Cup 2018

 Print
© Copyright Lystrup Idrætsforening