Ledergruppen

Lystrup Idrætsforening i daglig tale kaldet LIF

Her finder du Lystrup Idrætscenter, Lystrup Centervej 2, 8520 Lystrup
Buslinier 1A og 18 kører lige til Lystrup Idrætscenter

Lystrup Idrætsforening, LIF, består af 12 afdelinger med i alt ca. 6500 medlemmer. Idrætsforeningen blev stiftet 20. februar 1934. LIF har en bred vifte af idrætsaktiviteter lige fra små børn til pensionister, og satser også bredt på elitesporten.

Størstedelen af LIFs aktiviteter i foregår i Lystrup Hallerne, hvor der er gode tilkørsels- og parkeringsforhold. Buslinjerne 1A og 18 har stoppesteder ved hallerne.

LIF benytter også Lystrup Skole og Elsted Skole til idrætsaktiviteter. Til udendørs fodbold, har vi baner for enden af Indelukket.

LIFs formål er at skabe et sundt og aktivt idrætsliv og fremme interessen for de sportslige aktiviteter, altså med dette som middel, at skabe et foreningsliv til gavn for den enkelte udøver. Hovedvægten lægges på et godt socialt liv, hvor den enkelte befinder sig godt. Alle deltagere skal føle sig velkomne, som en integreret del af LIF indenfor den sportsgren de udøver.

Lystrupløbet 2017
Tak for din deltagelse i Lystrupløbet 2017. Du kan se resultaterne her på siden. Der er også link til billeder.
Lystrup Cup 2018

Gymnastikskole
Gymnastik afholder Gymnastikskole i sommerferien. Læs mere på Gymnastik siden og tilmeld dig senest 5. juli 2017. Det bliver rigtig sjovt ..
Lystrup Outdoor