Galleriet

Finaledag i LIF Tennis klubturnering 2010

Finalerne i LIF Tennis' klubturnering lørdag den 18. september blev en sand
fest.

Der var reklameret for begivenheden i forvejen, og der var næsten 20 tilskuere – plus fotograf Trine Niebuhr.

Se Trines fotos.

Efter en perfekt start på finalen i HS, hvor Lars Knudsen i første sæt straks udlignede til 1-1, var der lagt op til en spændende finale. Men Jan-Erik, der altid er imponerende tændt i sine kampe, satte sig derefter totalt på den og vandt 6-1, 6-0 og er derfor klubmester for anden gang i HS.

Doublen mellem Lars Knudsen og Ib Lundquist og Jan-Erik og Peter Sørensen blev ret underholdende. Dels var der mange tilskuere til den kamp – tilskuere, som meget engageret fulgte kampen og flere gange lavede de stemningsskabende "bølger". Jan-Erik og Peter vandt første sæt med 6-0, men kom så bag ud med 0-2 i andet sæt, hvilket pludselig gjorde kampen åben. Andet sæt blev dog alligevel vundet sikkert af Jan-Erik og Peter med 6-3 – og dermed også kampen. Dvs., at Jan-Erik og Peter nu er klubmestre i HD for andet år i træk.

Den spiller, der overraskede mest og gjorde det største indtryk under klubturneringen var Ib Lundquist. Han spillede nogle udmærkede singler, men imponerede især vældigt i tre doublekampe, hvor han spillede over sin normale standard. Selv i doublefinalen, hvor han var stærkt handicappet af skader, især en meget øm og smertevoldende akillessene, slog han adskillige vindere, men havde svært ved at løbe op til stopboldene.

Finalerne blev afsluttet i strålende solskin på den pragtfulde balkon med festlig overrækkelse af præmier til nr. 1 og 2 i rækkerne – og derefter et gigantisk og dejligt grillpølsegilde m.m. til langt ud på aftenen ...

Peter Sørensen