Program 2017 - 2018
Hold og instruktør præsentationer 2017 - 2018
Showholdet Lystrup
Gymnastikskole sommerferien
Vil du hjælpe til i gymnastik afd.
SENIORTRÆNING
- Når plejer er død ?
Medlems login
Lystrup Outdoor

Vi har brug for en hjælpende hånd ….

Vi har brug for hjælp til mange forskellige opgaver i løbet af året. Det være sig kørsel af redskaber til opvisninger, kagebagning, artikel skrivning, sponsor og fonde ansøgninger, opdatering af materiale samt hjælp til IT og til opdatering af vores hjemmeside.

Hvis du har lyst til at tage del i nogle af de spændende opgaver som vi har i Gymnastikafdelingen så kontakt os endelig. Det er ikke faste opgaver og en plads i bestyrelsen vi beder dig om at deltage i – men derimod ad-hoc opgaver af mindre og større grad. Måske er der andre opgaver som du gerne vil hjælpe med – kom endelig frem.

Kontakt Helle Klüwer på 52 40 94 90 eller gymnastik@lystrup-if.dk så vi kan få lavet en database med hjælpende hænder.

Et par timer hist og pist betyder måske ikke så meget for dig, men giver en stor forskel for os i bestyrelsen.