Program 2017 - 2018
Showholdet Lystrup
Indbydelse til Jule Hygge 2017
Gymnastikskole sommerferien
Vil du hjælpe til i gymnastik afd.
SENIORTRÆNING
- Når plejer er død ?
Medlems login
Lystrup Outdoor

Velkommen til Gymnastik & Fitness

Efterårssæson 2017 - 2018 er nu på plads og programmet er lagt ind og der er åbent for tilmelding.

Vi har til denne sæson en lang række hold til hele familien. Fra de små fra 1 1/5 år og flere tilbud til vores seniorer.

Vi mangler dog stadig instruktører og hjælpere til vores hold. Hvis du kender nogen eller selv har lyst til at tage denne udfordring, hører vi gerne fra dig.

Nogle af de nye aktiviteter i år er Motionsfloorball for alle, flere yoga hold, You Turn livsstilshold og Mindfulness. YoungFit og TeenFit holdene - styrke- og konditionstræning til børn og unge. Parkourhold fra 9 - 18 år. Flere Grand Prix rytmehold til børn og unge i alderen fra 6 - 18 år. Øvede pige opvisningshold fra 14 år samt flere springhold til både piger og drenge fra 6 år.

Kontaktpersoner for holdene:

Småbørnshold:
Ann Vosegaard - ann@vosegaard.dk

Spring og parkour:
Monica Vosegaard - monic@vosegaard.dk

Grand Prix Rytme:
Helle Klüwer - gymnastik@lystrup-if.dk

Rytme- og dansehold, Fitness for børn og unge og Rope skipping:
gymnastik@lystrup-if.dk

Gymnastik- og Fitnesshold for voksne og seniorhold:
Karina Vium - kvium75@gmail.com

Du er altid velkommen til at kontakte bestyrelsen, hvis du har ros/ris til foreningen.

Vi glæder os til at byde dig velkommen som medlem af Gymnastikafdelingen i Lystrup IF.

Lystrup Idrætsforenings Gymnastikafdeling samarbejder med Aarhus Kommune - Spir Projektet.

For dem som er berettiget til Fritidspas fra Aarhus Kommune hjælper vi jer selvfølgelig også gerne med håndtering af dette. Kontakt vores kasserer for nærmere aftale: Else Kjærgaard - elsekj18@gmail.com