Program 2016 - 2017
Hold og instruktør præsentationer 2016 - 2017
Showholdet Lystrup
Gymnastikskole sommerferien
Vil du hjælpe til i gymnastik afd.
SENIORTRÆNING
- Når plejer er død ?
Medlems login
Lystrup Outdoor

Velkommen til Gymnastik & Fitness

Tak for en forrygende sæson 2016-2017.

Vi arbejder i øjeblikket på det store holdpuslespil og vi forventer, at vi har nyt program klar til søndag den 11. juni 2017 hvor vi åbner tilmeldingen.

Vi mangler stadig instruktører til flere af vores hold, blandt andet forældre/barn, tonse-hold, showdance og gerne nye tiltag.

Kontakt os endelig hvis du har lyst til at være en del af Lystrup IF Gymnastik & Fitness.

Lige i øjeblikket har vi ikke det fulde overblik over holdene, så vi håber, at I vil vente med at kontakte os indtil programmet er på plads på hjemmesiden. Hold øje med vores Facebook side Lystrup IF Gymnastik & Fitness hvor vi giver besked så snart det er klart.

Kontaktpersoner for holdene:

Småbørnshold:
Ann Vosegaard - ann@vosegaard.dk

Spring og parkour:
Monica Vosegaard - monic@vosegaard.dk

Grand Prix Rytme:
Helle Klüwer - gymnastik@lystrup-if.dk

Rytme- og dansehold, Fitness for børn og unge og Rope skipping:
Gymnastik- og Fitnesshold for voksne og seniorhold:
Karina Vium - kvium75@gmail.com

Du er altid velkommen til at kontakte bestyrelsen, hvis du har ros/ris til foreningen.

Vi glæder os til at byde dig velkommen som medlem af Gymnastikafdelingen i Lystrup IF.

Lystrup Idrætsforenings Gymnastikafdeling samarbejder med Aarhus Kommune - Spir Projektet.

For dem som er berettiget til Fritidspas fra Aarhus Kommune hjælper vi jer selvfølgelig også gerne med håndtering af dette. Kontakt vores kasserer for nærmere aftale: Else Kjærgaard - ekj@youmail.dk