Program 2016 - 2017
Hold og instruktør præsentationer 2016 - 2017
Showholdet Lystrup
Gymnastikskole sommerferien
Vil du hjælpe til i gymnastik afd.
SENIORTRÆNING
- Når plejer er død ?
Medlems login
Lystrup Outdoor

Velkommen til Gymnastik & Fitness

Efterårssæson 2016-2017 er nu på plads og programmet er lagt ind. Der er stadig ledige pladser på flere af vores hold.

Vi har til denne sæson en lang række hold til hele familien. Fra de små fra 1 1/5 år og flere tilbud til vores seniorer.

Vi mangler dog stadig instruktører og hjælpere til vores hold. Hvis du kender nogen eller selv har lyst til at tage denne udfordring, hører vi gerne fra dig.

Nogle af de nye aktiviteter i år er Outdoor Fitness med instruktørerne Frederikke og Rikke tager imod alle der har lyst til at bevæge sig i naturen. YoungFit og TeenFit holdene - styrke- og konditionstræning til børn og unge. Parkourhold fra 9 - 18 år. Flere Grand Prix rytmehold til børn og unge i alderen fra 6 - 18 år. Øvede pige opvisningshold fra 15 år samt flere springhold til både piger og drenge fra 6 år.

Hvis I har spørgsmål til hvilket hold der passer til dig eller dit/dine barn/børn så kontakt nedenstående kontaktperson.

Småbørnshold:
Ann Vosegaard - ann@vosegaard.dk

Spring og parkour:
Sabine Vind - sabine-vind@hotmail.com og Monica Vosegaard - monic@vosegaard.dk

Rytme- og dansehold, Fitness for børn og unge, Rope skipping og Grand Prix Rytme:
Helle Klüwer - gymnastik@lystrup-if.dk

Gymnastik- og Fitnesshold for voksne og seniorhold:
Karina Vium - kvium75@gmail.com

Du er altid velkommen til at kontakte bestyrelsen, hvis du har ros/ris til foreningen.

Vi glæder os til at byde dig velkommen som medlem af Gymnastikafdelingen i Lystrup IF.

Lystrup Idrætsforenings Gymnastikafdeling samarbejder med Aarhus Kommune - Spir Projektet.

For dem som er berettiget til Fritidspas fra Aarhus Kommune hjælper vi jer selvfølgelig også gerne med håndtering af dette. Kontakt vores kasserer for nærmere aftale: Else Kjærgaard - ekj@youmail.dk