Jubilæumsår 2009

Festlig jubilæumsreception 13/6

Lørdag d. 13. juni fejredes jubilæet med en stor reception for tidligere og nuværende medlemmer, venner og familier og alle tennisinteresserede.

  • Se et webalbum med 103 billeder og en, synes fotografen selv, ret sjov videostump fra jubilæumsdagen. (Fuld opløsning bortset fra videoen, som desværre komprimeres temmelig hĂĄrdt af Google. Evt. anden anvendelse end privat kun efter aftale med s.p.soerensen@gmail.com).
  • Se endnu et webalbum: med 219 billeder Per Drejer har taget og venligt stillet til rĂĄdighed. Og endnu flere her: spotted.stiften.dk. Tak til Per!

 

  • Til alle nuværende medlemmer var der en gave fra klubben: en jubilæums-T-shirt og en jubilæumscap. Medlemmer, der ikke fik pĂĄ dagen, kan henvende sig i klublokalet til et bestyrelsesmedlem.

Jubilæumsudvalget præsenterede Kenneth Carlsen og Alan Rasmussen som kombattanterne i en opvisningskamp! Kenneth Carlsen vandt første sæt, men desværre måtte veteranverdensmesteren Alan Rasmussen udgå ærefuldt i 2. sæt med en fiberskade. Jeppe Frandsen, der netop samme formiddag var blevet Jysk mester, sprang villigt til og spillede meget jævnbyrdigt op mod Kenneth Carlsen i en 1-sætskamp, som Kenneth Carlsen dog vandt 6-3, hvorefter han blev udråbt som "samlet vinder" og fik overrakt blomster og champagne.

Efter opvisningskampen spillede Kenneth Carlsen en tie break mod vinderen af klubbens interne jubilæumsturnering, Mogens Slot Hansen OG lidt hyggebold med flere af klubbens ungdomsspillere og de yngste jubilæumsgæster. Og til sidst fortalte Kenneth Carlsen engageret og ligefremt om op- og nedture i sin karriere og om sin bog herom, Alene på banen, og han svarede på spørgsmål fra receptionsgæsterne. Peter Sørensen havde formidlet et lille oplag på 10 eks. af Alene på banen til en særpris på kr. 100,- (normalpris kr. 249,-), men da de alle var revet væk endnu inden Kenneth Carlsen var begyndt at tale, har Peter nu skaffet yderligere 15 stk., som fra d. 17. juni vil være at købe ved henvendelse til Peter (kontaktinf., se bestyrelsessiden).

Det må siges at være intet mindre end et scoop, at Jubilumsudvalget, og her i særlig grad Peter Sørensen, havde held til at hverve Kenneth Carlsen til at bidrage til jubilæumsfestlighederne på en gennem-sympatisk og nærværende måde. Han var virkelig en god ambassadør for sporten - både over for ældre, modne og yngre.

Sponsor of the match:

 

Servekonkurrence

Head-forhandlerne havde en servehastighedsmĂĄler med, og der blev afviklet en rask lille konkurrence om, hvem der har den hurtigste serv. Den hĂĄrdeste serv havde Christopher Lambert: 175 km/t. Blandt medlemmerne havde Mogens Slot Knudsen den hĂĄrdeste serv (128 km/t) og han vandt en ketcher. De fleste server lĂĄ under 100 km/t, men der var dog flere pĂĄ over 100 km/t.

 

Jubilæumsskrift

Et yderst kompetent jubilæumsudvalg har udarbejdet et jubilæumsskrift - LIF TENNIS 1984-2009 - med masser af sjove billeder. Jubilæumsskriftet offentliggjordes d. 13/6 og bliver ogsĂĄ til at hente som pdf-fil her fra sitet.

Medlemmer, der ikke kunne hente deres eksemplar ved jubilæumsreceptionen, kan - mod at oplyse navn og medlemsnummer - fĂĄ det ved henvendelse i klublokalet til et bestyrelsesmedlem. Fx til Karen Bille eller Kirsten Wind i forbindelse med tirsdagstennis.

Hent PDF-udgave af jubilæumsskriftet her: LIF Tennis 1984-2009 (15,7 MB, læses med Adobe Reader)

 

Jubilæumsudvalget

... bestod af: Ole Vinther, Per Aabo, Nina Holm, Jytte Ruders, Mogens Hjelm-Hansen og Peter Sørensen.

 

Jubilæumssponsorer

  • ELOPAK har støttet ungdomsafdelingen med kr. 5.000,- i anledning af jubilæet.
  • En anonym giver har støttet jubilæumsaktiviteterne med kr. 3.500,-.
  • JYTAS har støttet med kr. 14.000,- til opvisningskampen og oveni indmeldt 4 nye medlemmer.
  • Djurslandsbank, Lystrup støtter støtter med 150 kildevand til receptionen.

  • Super Brugsen i Lystrup støtter med naturalier ved receptionen.

 

Nogle klubhistoriske billeder


Rådmand Thorkild Ibsen deltog i indvielsen af baneanlægget.

 


Ole Vinther, den første formand, holdt indvielsestalen i juni 1984.

 


Fremmødet var stort.

... og et lidt nyere:


Kampene følges koncentreret. August 2000.

Se flere billeder her.