www.lystrup-if.dk/motion

________________________________________________________________

Løbeskole januar 2016

Plan for løbeskolen kan ses her: Plan

 

Løbe app

Som hjælp til selv-træning ifølge vores løbeskole-program kan følgende App anbefales:
CIRCLE TIMER
Den findes til både android og Iphone.

 

Løbeskole:

 
LIF Løb & Motion opstarter en lokal løbeskole 12. januar 2016.

Hvad enten du er helt nybegynder eller blot ønsker at genfinde den gamle løbeform, er løbeskolen i Lif Løb og Motion helt sikkert noget for dig.

I Løbeskolen er der plads til alle. Du vil blive taget godt imod og der vil blive taget hensyn til det niveau hver enkelt befinder sig på. Du vil få træning, råd og vejledning af vores kyndige trænerteam, som også til enhver tid vil være din sparringspartner.

Lif Løb og Motion er kendt for sit fantastisk sociale sammenhold, som starter allerede i Løbeskolen, hvor du vil opleve at få mange nye løbevenner i dit lokalområde.

Prisen for deltagelse i løbeskolen er 150 kr. Inkluderet i prisen er 5 måneders træning i Løbeskolen, råd, vejledning og træning af DGI uddannet løbetræner, tilskud til arrangementer, ture ud i det blå, foredrag inkl. forplejning og gratis deltagelse i Lystrupløbet 2016.

Ønsker du efter Løbeskolen, at fortsætte i klubben vil de 150 kr. blive fratrukket prisen for fuldtidsmedlemsskab på 400 kr.

Kom og vær med. Vi mødes hver tirsdag og torsdag kl. 18.00 ved Lystrup hallens hovedindgang og første gang d. 12. januar 2016.

Vi glæder os til at se dig!