Afdelinger   LIF   Sponsor   Aktiviteter   Støt LIF - tank OK - LIF   LIF-nyt   Lystrup Outdoor
Nyheder 2016
Hold og træningstider sæson 2016/17
Lystrup Cup 2017
Lystrup Cup 2016

Velkommen til Basketafdelingen

Lystrup Lions, som er basketball-afdelingen i LIF, blev stiftet i 1988.

Basketafdelingen har hold i ungdoms- og voksenrækkerne. Du kan her se holdene og træningstiderne i sæson 2016/17.

Om at starte til basket

Ønsker du at komme til en træning, så er du meget velkommen til at møde op. Træningstiderne står ved de enkelte hold her. Du er også velkommen til at kontakte formanden først, der kan sætte dig i kontakt med en af trænerne inden, så de ved du kommer.

Hvis du kunne være interesseret i at være træner eller hjælpe klubben i en anden funktion, så er du meget velkommen til at kontakte formanden.

Det sociale aspekt

I basketafdelingen lægges der meget stor vægt på det sociale samvær, da vi ikke opfatter os som en eliteklub, men en klub hvor der er plads til alle, og alle får mulighed for at vise hvad de kan.

I ungdomsbasket sikres dette ved at trænerne vægter netop dette aspekt højt i træningen, samt at alle spillere får lige meget spilletid i kampene.

Lystrup Cup

Årets helt store tilløbsstykke er Lystrup Cup, som afholdes hvert år i januar måned med deltagelse af hold fra hele landet.

Stævnet er baseret på frivillig arbejdskraft fra spillere og forældre.

Om at være forældre i Lystrup Lions

Vi ønsker i klubben at fortsætte og videreudvikle det sociale samvær fx gennem holdledere og arrangementer. For at det skal lykkes, så håber vi, at du vil bakke om dit barns baskethold og de fælles arrangementer i basketklubben.

I forbindelse med deltagelse i den regionale turnering bliver der desuden brug for at køre spillerne 3-4 gange i løbet af sæsonen, ligesom der skal vaskes tøj og hjælpes ved dommerbordet.