Tilmelding ungdom
Senior turnering
Ældrebadminton 60+

Tilmelding senior

Nedenfor finder du en liste over de forskellige senior turnerings- og motionshold vi har. Tryk på det hold du mener du hører til for at læse mere om holdet, og følg instruktionerne for tilmelding.

Medlem forgangne sæson? Da systemet allerede har de informationer du indtastede da du tilmeldte dig sidste sæson, kan du, når du når til skærmbilledet hvor du skal indtaste dine kontaktdata, nøjes med at logge ind med dit Brugernavn (din e-mail), samt Adgangskode. Disse informationer fik du tilsendt i bekræftelsesmailen efter sidste års tilmelding.
Hvis du ikke længere har disse oplysninger, kan du via menupunktet "Medlemslogin" på hjemmesiden bruge funktionen "Glemt adgangskode?" få din adgangskode tilsendt pr. e-mail eller sms.