Galleriet
27/02: Nye tilbud til motionisterne i LIF Tennis
02/04: Tårnhøje forventninger til ny tennissæson

Tennis har fuld fart på

Det ser ud til, at den nye bestyrelses massive PR-kampagne (især omdeling af flyers med favorable tilbud) har skaffet medlemmer til klubben. Pr. 17. juni 2011 havde 161 personer betalt kontingent, hvilket er en klar medlemsfremgang i forhold til sidste år. Der er begrundet håb om, at endnu flere vil melde sig ind i klubben i løbet af sæsonen.

Der har været fin tilslutning til de traditionelle aktiviteter som tirsdags-, onsdags- og lørdagstennis, ligesom det nye initiativ tennis for motionister på tværs af klubber har været pænt besøgt. Omkring 35 børn/unge deltager regelmæssigt i træningen om tirsdagen og torsdagen.

"Sport & Nice"-arrangementet med deltagelse af knap 20 skolebørn blev gennemført ved Per Aabo lørdag den 4. juni. Ud over instruktion og træning arrangerede Aabo små, sjove konkurrencer, hvor der var "søde" præmier både til vindere og nr 2. Kurset for børn med særlige behov er også blevet gennemført med succes, og nogle af børnene deltager nu i den almindelige træning for børn og unge!

Efter sommerferien begynder Minitennis – et kursus for børn i alderen 3 til 5 år.

Vi har tre hold i JTU's holdturnering og ét hold i DGI-turneringen. Serie 3-holdet (JTU) har spillet en kamp uafgjort og tabt de øvrige kampe. Veteranholdet 50+ (JTU) har tabt alle sine kampe.

Førsteholdet i Kvalifikationsrækken til Jyllandsserien har til gengæld vundet sine tre første kampe særdeles overbevisende. Holdkampen mod Hasle (rækkens nr. 2), lørdag den 18. juni, blev ikke færdigspillet pga. regn. Da 1. holdet manglede sine to bedste spillere, Jan-Erik Ørum-Petersen og Erik Eiby, var vi desværre bagud med 0-5. Den sidste og udsatte kamp mellem Lars Knudsen fra LIF Tennis og Morten Vietz fra Hasle (1. HS) blev spillet i Lystrup søndag den 26. juni hvor Lars spillede en flot kamp... og vandt!!!

Selv om 1. holdet har tabt holdkampen mod Hasle, er der fortsat håb for, at Lystrup-holdet kan vinde rækken, idet Hasle også har tabt en holdkamp. Slutresultatet i Kvalifikationsrækken til Jyllandsserien bliver uhyre close – og alt for spændende!!

Hvis Lystrup og Hasle til slut har samme antal point, afgøres opgøret mellem de to klubber ved: (1) Forskellen mellem vundne og tabte sæt og derefter (2) Forskellen mellem vundne og tabte partier. Hvis Lystrup og Hasle herefter stadig står lige, er det den indbyrdes kamp, der afgør, hvem der bliver vinder af Kvalifikationsrækken til Jyllandsserien.