Afdelinger   LIF   Sponsor   Aktiviteter   Støt LIF - tank OK - LIF   LIF-nyt 
Basketball
Badminton
Bordtennis
Fodbold
Gymnastik & Fitness
Håndbold
Idræt 55+
Krolf
Liffen
Løb & Motion
Petanque
Svømning
Tennis
Galleriet
Tennisåret 2010
Tennisåret 2009
Tennisåret 2011
30/01: Ny bestyrelse – nye initiativer
14/09: En drøm blev opfyldt
23/07: Tennis har fuld fart på
02/06: LIF Tennis forrygende start
04/05: Standerhejsning anno 2011
29/04: JTU-arrangementet for seniorer og motionister
02/04: Makkerbix med Erik Eibye
27/02: Nye tilbud til motionisterne i LIF Tennis
02/04: Tårnhøje forventninger til ny tennissæson
Squash

En drøm blev opfyldt

Der blev skabt historie i LIF Tennis, da 1. holdet ikke blot rykker op i den prestigefyldte Jyllandsserie, men tillige vandt det Jyske Mesterskab!

Lystrup tennis har i sin 27 års historie kun deltaget på serieniveau og for det meste i de laveste rækker (Serie 4 og 3), så der er i år tale om et tigerspring af enorme dimensioner.

LIF Tennis' triumfer blev opnået efter 9 hårde holdturneringskampe – og Oprykning og Mesterskab blev fejret med champagne i strålende sol på klubbens dejlige balkon lørdag den 10. september.

 

Vinderholdet består af Lone Dall, Merete Andersen, Lars Nielsen (cap), Peter Sørensen (holdkaptajn), Lars Knudsen, Jan-Erik Ørum-Petersen og Erik Eibye.

LIF Tennis er altså klar til Jyllandsserien, og det bliver spændende at se, om tennissuccesen kan følges op i 2012!? Målet er som tidligere nævnt 3. Division!

Ud over 1. holdet har Lystrup tennis haft to andre hold i JTU's turnering (Serie 3 og Veteran) samt et hold i DGI's turnering. Disse hold har ikke haft den helt store succes, dog opnåede Serie 3-holdet 1 uafgjort runde og vandt den sidste.

Ellers er den forløbne sæson gået rigtig godt. De gamle traditioner som Lørdags-, Tirsdags- og Onsdagstennis har haft fin tilslutning.

De nye initiativer som fx Motionisttennis på tværs af klubber i Århus-området er gået fint med speciel stor aktivitet på Lystrups baner (6 gange i løbet af sæsonen) og med deltagelse af flere Lystrup-spillere.

Kurser for: Seniorer (JTU), Børn med særlige behov, Sport and Nice, og Minitennis (4 til 7 år) er også forløbet rigtig godt.

Det er overordentligt glædeligt, at medlemstallet er gået frem i 2011, idet tallet pr. 12 september var 168 mod 154 i 2010. Årsagerne til denne fremgang kender vi ikke, men en massiv PR-indsats, herunder uddeling af Flyers, samt meget favorable tilbud til nye medlemmer har utvivlsomt spillet en central rolle.

På baggrund af den succesfyldte sæson 2011 har bestyrelsen store forventninger til næste sæson.

Peter Sørensen

 Print
© Copyright Lystrup Idrætsforening