Afdelinger   LIF   Sponsor   Aktiviteter   Støt LIF - tank OK - LIF   LIF-nyt 
Basketball
Badminton
Bordtennis
Fodbold
Gymnastik & Fitness
Håndbold
Idræt 55+
Krolf
Liffen
Løb & Motion
Petanque
Svømning
Tennis
Galleriet
Tennisåret 2010
Tennisåret 2009
Tennisåret 2011
30/01: Ny bestyrelse – nye initiativer
14/09: En drøm blev opfyldt
23/07: Tennis har fuld fart på
02/06: LIF Tennis forrygende start
04/05: Standerhejsning anno 2011
29/04: JTU-arrangementet for seniorer og motionister
02/04: Makkerbix med Erik Eibye
27/02: Nye tilbud til motionisterne i LIF Tennis
02/04: Tårnhøje forventninger til ny tennissæson
Squash

Super Standerhejsning i LIF Tennis 1. maj 2011

Standerhejsningen i LIF Tennis 1. maj oversteg alle forventninger, idet 80 til 100 personer viste sig på anlægget.

 

Formanden Peter Sørensen takkede først for det store fremmøde, der var rekord i klubbens 27-årige historie. Derefter bad han deltagerne om lige at kaste et blik på de fine grusbaner, som klubbens medlem Jan-Erik Ørum-Petersen havde klargjort, og på anlægget omkring banerne, som Ib Lundquist og Erik Eibye havde gjort smukt. Dorthe havde plantet pelargonier i store, sorte krukker på banerne, hvilket straks fik deltagerne til at tænke på French Open og Wimbledon. Overalt var der små Dannebrog og balloner i forskellige farver.

Sørensen oplyste, at træværket omkring banerne og mellem banerne var blevet udskiftet, ligesom hegnene var blevet repareret. Renoveringen havde kosten ca. 120.000 kr., hvoraf kommunen havde betalt halvdelen. Kommunen fik derfor en stor tak for den økonomiske støtte.

 

Formanden fortalte, at der på generalforsamlingen 9. november 2010 var blevet valgt 5 menige medlemmer og 2 suppleanter til bestyrelsen, som selv havde konstitueret sig 25. november. Peter Sørensen valgtes til formand (der var tre kandidater). Formanden præsenterede den nye bestyrelse, hvis mål er at tage nye initiativer for at skaffe flere medlemmer og samtidig gøre klubben bedre for de nuværende medlemmer.

  Bestyrelsen havde således iværksat en massiv PR-kampagne med 8.000 flyers, der var blevet husstandsomdelt i Lystrup, Elev, Elsted og Hjortshøj, hvilket havde kostet 8.150 kr. Opvisningskampene i forbindelse med Standerhejsningen, og nyheden "Makkerbix" var også led i bestyrelsens nye strategi.

Og endelig oplyste formanden, at LIF Tennis havde fået dispensation af Jysk Tennis Union (JTU) til at stille et hold i kvalifikationsrækken til Jyllandsserien. Formanden omtalte kort bruttoholdet (Jan-Erik Ørum-Petersen, Erik Eibye, Lars Knudsen, Lars Nielsen samt Merete Andersen og Lone Dall) og gav udtryk for, at Lystrup-holdet formentlig vil kvalificere sig til Jyllandsserien og derefter til 3. Division!

 

Formanden sluttede sin åbningstale med en opfordring til bestyrelsesmedlemmerne John og Morten om at rejse flagstangen og hejse klubbens flag. Da det var sket, råbtes "LIF Tennis længe leve!", hvilket efterfulgtes af tre høje hurraer.

   

Desværre måtte formanden i forbindelse med sin introduktion af de planlagte opvisningskampe beklageligvis sige, at Verdensmesteren Alan Rasmussen mentalt ikke var klar til at spille en single, da han i løbet af kort tid havde mistet både sin far og svigermor. Den planlagte double mellem Alan Rasmussen/Jan-Erik Ørum- Petersen og Erik Eibye/Lars Knudsen blev dog sat i gang med ordene "Let's get ready to ramble! Der blev vist fin doubletennis med lækre slag fra alle fire spillere, men

   

Alan og Jan-Erik vandt sikkert med 6-1, 6-0. Efter herredoublen spillede klubbens børn og unge med de fire opvisningskampspillere, mens deltagerne kunne nyde specielt lavede grillpølser ("Frækkerter") og hjemmelavede pølsebrød samt fadøl, vin og sodavand. Bagefter var der kaffe og vidunderlige kager til de heldige.

   

   

Standerhejsningen var super og et klart signal om en fantastisk tennissæson.

   

Peter Sørensen

 Print
© Copyright Lystrup Idrætsforening