Galleriet
02/04: Makkerbix med Erik Eibye
27/02: Nye tilbud til motionisterne i LIF Tennis
02/04: Tårnhøje forventninger til ny tennissæson

Tårnhøje forventninger til ny tennissæson

Standerhejsningen er den traditionelle og normalt festlige åbning af en ny tennissæson. I år har bestyrelsen besluttet at gøre noget særligt ud af standerhejsningen søndag den 1. maj kl. 13, idet der er arrangeret opvisningskamp mellem Verdensmester Alan Rasmussen og Nordisk Mester Jan-Erik-Ørum-Petersen. Efter kampen spiller Alan og Jan-Erik en double mod Erik Eibye og Lars Knudsen. Under kampene serveres der lækkerier fra grill og drikkevarer. Børn og unge får efter opvisningskampene mulighed for at spille tennis med elitespillerne.

Bestyrelsens forventninger til den nye sæson er tårnhøje. Klubben har fået dispensation og tilladelse til at stille et turneringshold i kvalifikationsturneringen til Jyllandsserien i Jysk Tennis Union (JTU). Lystrup-holdet består af tre mænd og en kvinde, og det kan nu afsløres, at bruttoholdet er: Jan-Erik Ørum-Pedersen, Erik Eibye, Lars Knudsen, Lars Nielsen og Lene Schultz. Peter Sørensen er holdkaptajn for holdet, der spiller alle sine kampe om lørdagen fra kl. 12. I skrivende stund kendes modstanderne ikke, men LIF-Tennis forventer oprykning til 3. Division! Klubben stiller tillige et veteranhold (50+) i JTU's turnering, ligesom klubben stiller hold i DGI-turneringen.

Forventningerne til nye medlemmer er også store, og klubben lokker dristigt med ½ pris til nye medlemmer, ligesom der ydes familierabat: Børn gratis ved 2 betalende voksne.

Klubben har stærkt brug for nye medlemmer, men klubben har også stærkt brug for at beholde de "gamle" medlemmer – og tilbyder derfor i år ud over de traditionelle aktiviteter noget helt nyt, nemlig muligheden for at få slagtræning og spille tennis med medlemmer fra andre klubber (HEI, RTK og Ryvangen) to gange om ugen (læs mere her).

Bestyrelsen prøver at tænke i nye baner og vil derfor i løbet af foråret indføre en Blog, hvor medlemmer kan diskutere klubbens visioner og meget mere.

Som led i denne nytænkning vil Erik Eiby være ansvarlig for en såkaldt "Makkerbix", hvor han vil samle nye og gamle medlemmer til spændende arrangementer (se mere om makkerbix og tilmelding her).

Bestyrelsen håber, at mange vil komme til den helt specielle standerhejsning i år, og at mange vil melde sig ind i klubben.